xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Nova generacija AR konzole

5. veljače 2018. 09:12:00 CET

Uskoro nam u prodaju dolazi potpuno nova generacija AR kozola. Podignite mobilni gaming na potpuno novu razinu uz nove Xploer AR konzole Proton i Blaster.


Proton i Blaster nude još realističniju kontrolu i mogućnost kretanja u prostoru za razliku od Crossfire-a i Xcalibura koji služe samo za rotaciju u 360 stupnjeva i „pucanje“. Pomoću novih konzola možete koristiti zoom i mijenjati municiju koristeći takozvane taktičke tipke. Igre kreirane za ova dva kontrolera su i dosta naprednije, u njima se pomoću joysticka može kretati kao u poznatom FPS shooteru PUBG. Naravno, dobar dio igara i jesu FPS, ali s različitom tematikom: zombi apokalipsa, svemirski ratovi, najezde robota...



Obje konzole funkcioniraju na isti način, razlika je u položaju tipki i joysticka. Blaster ima joystick na poleđini što omogućava igranje samo jednom rukom dok Proton ima joystick sa strane i dizajniran je da se koristi s obje ruke.