xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Novi modeli hoverboarda u ponudi!

27. lipnja 2019. 14:27:13 CEST

Viđaš stalno oko sebe nekoga na hoverboardu? I ti se želiš odvesti do dućana nekim „ludim“ prijevoznim sredstvom ili možda želiš snimiti vrhunski video s najboljim trikovima za Youtube? I ti sad možeš postati ponosni vlasnik ili vlasnica jednog (a zašto ne i više njih) od naših hoverboarda koje smo baš dodali u ponudu. Najveći izbor raznih modela kotača od 6 do 8,5 inča, brzina do 15 km/h, Samsung baterija - što još? Baci pogled na naš webshop i odaberi svoj model!


Hoverboard City bijeli


Preuzmi Xplorer aplikaciju, poveži se s hoverboardom putem bluetootha i navij glazbu do daske. Na aplikaciji možeš prilagoditi vozne karakteristike i pratiti podatke o svojim vožnjama. Sam model odlikuje brzina vožnje do 10 km/h i mogućnost prelaska do 12 km s jednim punjenjem.


Hoverboard Camouflage zeleni


Uz atraktivnu i specifičnu boju hoverboarda, svi će te zasigurno zapaziti na cesti. Kao i većina drugih modela, Camouflage dolazi s LED svjetlima tako da ćeš bezbrižno moći voziti po noći.


Hoverboard Falcon


Ako tražiš novi model hoverboarda povoljan za svoj novčanik, Falcon je najbolji izbor za tebe. Dolazi u crnoj i bijeloj boji, opremljen je LED svjetlima, a može „potegnuti“ do 12km/h.


Hoverboard Wrangler


Wrangler je već zvijer među hoverboardima. Idealan je za profesionalne vozače koji traže nešto veće kotače. Čvrsta konstrukcija odlika je ovog modela koji će te raspametiti i s kojim možeš uživati u vožnji po neravnim terenima.