xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Sunce nam se vratilo, novi modeli proizvoda uskoro stižu, a mi smo odlučili sniziti cijene na tvoje omiljene proizvode. Hoverboardi, bluetooth slušalice ili igraće konzole? Cijene su toliko niske da bez problema možeš zgrabiti cijelu outlet ponudu.


Hoverboardi


Outlet modeli hoverboarda koje nudimo po cijeni od 999 do 1199 kuna u izvrsnom su stanju. Skoro da nijedan nema nikakve tragove korištenja, većina dolazi u originalnom pakiranju i svi su spremni za tvoje nove avanture. Za 999 kn možeš birati crni ili bijeli model City hoverboarda s kotačima veličine 6“, opremljen LED svjetlima za noćnu vožnju.
Ako tražiš nešto veće kotače, nudimo ti naš Sport model hoverboarda za 1199 kn s kojim se možeš voziti i preko zahtjevnijeg terena i do 20 km samo s jednim punjenjem! LED osvjetljenje iznad kotača učinit će disko show te je vrhunski dodatak za ugodnu noćnu vožnju.


Bluetooth slušalice


2 modela bluetooth slušalica možeš potražiti u outlet ponudi. BQ 40 nudimo za 79, a BQ 70 za samo 129 kn. Uz Xplorer slušalice uživaj u omiljenoj glazbi i do 5h s jednim punjenjem. Zahvaljujući mikrofonu možeš voditi i handsfree razgovor, bez obzira uživaš li u vožnji biciklom, radiš trening ili se jednostavno opuštaš tijekom dana.


AR konzole


Igraće konzole proširene stvarnosti mogu biti tvoje za samo 29 kn! Luda cijena i još luđe avanture te čekaju s AR konzolama. Možeš birati između klasičnih modela Crossfire i Xcalibur ili se možeš upustiti u još bolju avanturu s Proton konzolom koja je nešto naprednija zahvaljujući joysticku s kojim lakše mijenjaš municiju, zoomiraš i krećeš se po prostoru.


Uz ovakvu ponudu nema šanse da se dogodi da ti ikad bude dosadno. Očekujemo video s trikova s hoverboarda i želimo ti što manje padova, a što više ludih avantura.