xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Poticaji za kupnju e-vozila

23. travnja 2018. 12:59:59 CEST poticaj, poticaji, subvencija,

Od srijede 25.4.2017. kreću poticaji za kupnju električnih vozila.

Prema riječima ministra Ćorića, na raspolaganju će biti 12 milijuna kuna, a kroz par tjedana oko 13 milijuna kuna takvih poticaja bit će dostupno i za tvrtke.

"Sufinanciranjem električnih vozila želimo potaknuti kupce da ozbiljnije razmišljaju o nabavi automobila koji manje zagađuju okoliš. Svjetska automobilska industrija ide u tom smjeru te će ukupnih 25 milijuna kuna poticaja koje smo osigurali građanima, ali i tvrtkama sigurno biti dodatni impuls u pravcu održive mobilnosti", izjavio je ministar Ćorić.

Na listi električnih vozila su i električni bicikli, za njih će država pokriti do 5.000,00 kn.

Kako bi mogli iskoristiti poticaj potrebno je fondu elektronički dostaviti ispunjeni i vlastoručno potpisati prijavni obrazac koji će se od srijede od 10 sati moći preuzeti na web stanici Fonda, presliku osobne iskaznice, tehničke karakteristike vozila iz ponude i samu ponudu dobivenu u prodajnom salonu. Zahtjevi će se razmatrati kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja zahtjeva.

UPDATE

Sve potrebne dokumente možete pronaći: http://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/

Ukratko:Sve što morate napraviti je: Zatražiti ponudu za e-bicikl na [email protected] Preuzeti obrazac za prijavu sa stranice FONDA: http://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/ (P.S. pažljivo pročitajte upute u PDF-u) Ispuniti obrazac i potpisati ga.


Sve potrebne dokumente (sken osobne iskaznice, sken potpisanog obrasca, nepotpisaniobrazac, punudu i speacifikacije) je potrbno poslati na [email protected] Naša ponuda e-bicikala: https://www.xplorerlife.hr/e-bikes.html/

VAŽNO: Pažljivo pročitajte upute: www.fzoeu.hr...


Više saznajte na: http://www.fzoeu.hr/
Autor: Martin Matešić