xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Praznik rada uz Xplorer Mini

29. travnja 2019. 12:08:50 CEST

Koji su tvoji planovi za nadolazeći Praznik rada? Roštilj u prirodi? Provod s ekipom u nekom drugom gradu? Ili ostaješ doma jer se samo želiš konačno odmoriti onako kako spada? Učini si uslugu, nemoj ostati doma nego lijepo izađi van i uživaj u prirodi. Mi znamo gdje ćemo biti, a kako doći do tamo? Uz Xplorer Mini, naravno.


S obzirom da smo raspoloženi za trening i nabijanje kondicije, veći dio puta vozit ćemo bez korištenja asistencije. Xplorer Mini inače ima 5 stupnjeva asistencije i dok je u najjačem stupnju, praktički i ne osjećaš da voziš bicikl. Bicikl tebe vozi, zapravo. To nam ovaj put nije potrebno jer radimo trening tako da ćemo asistenciju iskoristiti tek možda na ponekoj lakšoj uzbrdici ili kad se poželimo odmoriti i potpuno uživati u vožnji.


Za one koji se ne žele umarati nimalo, tu je asistencija za nezaboravnu vožnju. Ono što dodatno možeš je postaviti „slide mode“ na biciklu, gdje će električni bicikl voziti brzinom 6 km/h i bez davanja stimulansa s tvoje strane. Tako da se možeš vozati kako god želiš. I ne zaboravit, Xplorer Mini je sklopiv tako da ga lako prevezeš u prtljažniku automobila.


Ako bude kiše nekim slučajem za Praznik rada, pobrini se za svoj električni bicikl nakon vožnje. Obavezno ga prebriši suhom krpom tako da ukloniš mogućnost doticaja vode s elektronikom. Obrati pažnju i na odstranjivanje pijeska i prašine kako ne bi došli do motora. Vjeruj nam, bicikl će ti biti zahvalan.