xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Produži vikend uz električna vozila

18. lipnja 2019. 13:06:13 CEST

Spajaš praznike? Već imaš isplanirano kud ideš? Još nije kasno da se dodatno naoružaš onim što će ti godišnji učiniti još boljim. Bez obzira ideš li negdje na more ili ostaješ u gradu, s električnim romobilom ili biciklom odmor će biti još bolji.


Ako praznike planiraš provesti negdje na obali, svakako preporučujemo električni bicikl Mini. Mini je sklopiv i možeš ga lako staviti u prtljažnik automobila. U par poteza ga rasklopiš kad dođeš na destinaciju i uživaš u vožnji. S jednim punjenjem možeš računati na nekih 25 kilometara asistencije tako da se bez brige možeš otisnuti i u nešto brdovitije predjele.


Ako pak ostaješ u gradu za praznike ili nisi uzeo/la godišnji odmor, onda ti predlažemo električni romobil. S jednim punjenjem u prosjeku možeš računati na 15-20 km puta, što je dovoljno za put do posla ili vožnju po gradu. Vremenske prilike bi nas trebale poslužiti tako da se nadamo da lokalni pljuskovi ostaju iza nas. A u slučaju velikih vrućina, ne moraš brinuti o znojenju tijekom vožnje. S električnim romobilom jedini napor koji imaš je odgurnuti se prije početka vožnje. Jednom kad stisneš ručicu gasa, e-romobil radi sam za tebe.


Onda, kud ideš?