xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

AR aplikacije koje možeš koristiti na Xplorer konzolama su BESPLATNE. I to je vjerojatno onaj najbolji dio priče. Jednom kad dođeš do svoje AR konzole, preuzmeš besplatno Super AR ili AR Gun aplikaciju (ovisno o tome koja je konzola u pitanju) i uživaš u više od 20 različitih igrica koje dolaze s jednom aplikacijom. Slijedi naš izbor top 5 aplikacija za AR konzolu.


1. Fruit Ninja - Tko kaže da je većina igrica nasilna? Uz Fruit Ninju, tvoja stvarnost je proširena uz voće koje loviš po prostoru i tako skupljaš bodove. Nema krvi, čisto kao suza.

2. Sea War - Za one malo odvažnije i one koji žele nešto više od voća, tu je Sea War. Udobno se smjesti iza nišana, naciljaj brodove i osvajaj bodove!

3. Fighting Plane - Ne bojiš se visina? Odlično! Tebi onda preporučujemo Fighting Plane, gdje bodovi stižu spuštanjem neprijateljskih aviona.

4. God Of Gun Battle - Kreći se po prostoru, dočekaj neprijatelje, uništi ih prije nego oni tebe slome i prelazi adrenalinske levele. Što čekaš?

5. Tank Hero - Ako želiš malo drugačiju realnost, onda ti preporučujemo Tank Hero. Ovdje se nalaziš u ulozi tenka kojim oštro gaziš sve pred sobom.


Naravno, ovo je samo naš izbor. Čekamo tebe sad da preuzmeš aplikaciju i da s nama podijeliš svoje omiljene igrice.