xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Sobni bicikl Xplorer Imperial

21. veljače 2018. 16:26:47 CET

U ovom blogu ću vam pisati o našem novom sobnom biciklu: Xplorer Imperial-u.


Glavne značajke ovog sobnog bicikla su : zamašnjak od 6 kila, 8 podesivih razina otpora, računalo sa LCD ekranom koje prati brzinu , potrošene kalorije, puls , udaljenost i vrijeme kao i visoka kvaliteta izrade.

Čvrsti naslon za leđa je posebno pogodan za korisnike s ograničenom pokretljivošću: pretile osobe, osobe s ozljedom, starije osobe.


Sobni bicikl Imperial ima ergonomski dizajnirano sjedalo s naslonom koje osigurava udoban položaj tijela za vrijeme vježbanja te pomaže u rasterećenju kralježnice.


Nizak sjedeći položaj omogućava bolju cirkulaciju krvi u nogama te sprječava brzo umaranje ruku i ramena.

Zbog mogućnosti vertikalnog i horizontalnog podešavanja sjedala pogodan je za ljude svih tjelesnih građa. Vježbanjem na Imperial sobnom biciklu smanjuju se masne naslage, jača muskulatura te se poboljšava kardivaskularni sustav kao i opće fizičko stanje.


Uz pravilno izvođenje vježbe na našem sobnom biciklu mogućnost ozljede je minimalna. Ako tražite kvalitetnu i dugotrajnu spravu koja zauzima malo mjesta onda je Xplorer Imperial sobni bicikl odličan izbor za vas.


Autor: Jakov Barić