xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer stepper

27. prosinca 2017. 11:55:18 CET

Dolazi zima i hladnije vrijeme, a vi i dalje želite održati formu i fit tijelo?


Ako ste na ovo pitanje odgovorili potvrdno onda je Xplorer stepper prava stvar za vas. Stepper je jedna od popularnijih fitness sprava zbog toga što zauzima malo mjesta i odlična je vježba za brzo skidanje kalorija i oblikovanje svih nožnih i mišića stražnjice.


Još jedna prednost Xplorer steppera je ta što na njemu možemo vježbati u udobnosti vlastitog doma, bez trošenja vremena na odlazak u teretanu.

Stepper je namijenjen svima onima koji žele izgubiti kilograme, kao i onima koji žele povećati svoju kondiciju i ojačati trup i mišiće donjeg dijela tijela.


Prije vježbanja na steperu bi trebali odraditi zagrijavanje od 10-ak minuta i spremni smo za gubitak kalorija. Prednost vježbanja sa stepperom je u tome što je sam način vježbanja izrazito prirodan i jednostavan a također vrlo učinkovit, što ga čini odličnim za početnike, ali i za naprednije vježbače. Izvođenje vježbi na steperu je slično penjanju uz stepenice, sami diktiramo brzinu i tempo penjanja, ovisno o našem kondicijskom stanju.


Xplorer trenutno ima u ponudi dva steppera: Xplorer Fusion i Xplorer Go.

Prednost Xplorerovih steppera je u tome što imaju brojač kalorija, štopericu, kao i brojač koraka.

Xplorer Fusion dolazi s ručkama za ruke i utorima za bučice, tako da simultano možemo vježbati gornji i donji dio tijela.

Xplorer Go stepper dolazi s dvije instalirane sajle za vježbanje gornjeg dijela tijela.


Ako nemate vremena za odlazak u teretanu, a i dalje želite izgledati dobro i poboljšati kondiciju i ukupno fizičko stanje onda su Xplorer stepperi po pristupačnoj cijeni odličan izbor.

Hvala Vam na čitanju i vidimo se u Xploreru!


Autor: Jakov Barić