xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Što će mi dash kamera?

8. veljače 2019. 08:30:59 CET

A zašto ne? Svaki dan čitam portale i ne znam je li mi pametnije zavuć se u neku rupu i ne izaći nikad više van ili izaći pa očekivati da se dogodi ne znam što. Nesreća ovdje, nesreća ondje. Prošao kroz crveno, nije prošao kroz zeleno. Prelazi cestu 100 metara od pješačkog prijelaza. Drama ovdje, drama ondje. I dokad tako, tko zna. Iako smo sto puta predlagali da se automobili mijenjaju alternativnim oblicima prijevoza poput električnih bicikala i romobila, ruku na srcu, ne može se ni automobil zamijeniti u baš svim situacijama. Zato smo i uvrstili u ponudu dash kamere i to Q1 i Q2.


Xplorer dash kamera Q1 omogućit će ti bezbrižnost i sigurnost tijekom vožnje. Ok, ne u slučaju da ti ideš glumiti frajera pa kreneš voziti preko 200 km/h kroz crveno. Mislimo na ono kad ti voziš prema propisima, ali ti netko izleti nepropisno. Kamera snima u Full HD rezoluciji, ima G-senzor, širokokutno snimanje, pregledan ekran, a WiFi veza daje mogućnost povezivanja i prijenosa podataka na mobilni telefon ili neki drugi pametni uređaj. Lako ju je koristiti i instalirati.


Xplorer dash kamera Q2 je izvrsna kamera snimke FHD rezolucije od 1920 × 1080 koja ima i ugrađeni G-senzor. Pregledan LCD zaslon od 2,45" olakšava korištenje tijekom vožnje. Uz Full HD rezoluciju snimanja, vrlo lako možeš s kamere pročitati registarske pločice i druge slične podatke u slučaju nesreće.


Xplorer dash kamere prihvatljive su i za tvoj džep i neće te izbiti iz cipela svojom cijenom. Tebi ostavljamo na izbor koju ćeš odabrati. I pamet u glavu. Nek druge svrbe ako se nešto dogodi. Vozi pametno i oprezno.