xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Trening uz IE 500 i Bluetooth slušalice

11. ožujka 2019. 09:01:08 CET

Lito ide mala i to nije više samo dio pjesme nego činjenica. Ljeto je sve bliže pa je najbolje vrijeme da tijelo dovedeš u formu - odmah! Ne, ne kažemo da moraš izgledati kao supermodel, ali vježbanje dovodi i do boljeg zdravlja, metabolizma te se na kraju dana osjećaš puno bolje.


Iako je lijepo vrijeme pred nama i idealno je zapravo za vježbanje u prirodi, znamo da ti se sigurno dogodi dan kad se ustaneš na lijevu pa ti se ne da izaći van. Možda i nemaš vremena za otići vani, vratiti se doma pod tuš pa opet otići gdje već trebaš. Ovako, uz eliptični trenažer IE 500, možeš dobiti željene rezultate iz udobnosti svog doma.


S obzirom na to da imitira prirodno kretanje ljudskog tijela kroz izvođenje jedne vježbe i pokreta te aktivira sve veće mišićne skupine, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vježbanje kod kuće.


IE 500 eliminira opterećenje za zglobove i ligamente jer su noge tijekom treninga cijelo vrijeme na platformi. Opterećenje zglobova i ligamenata je time svedeno na minimum, što je idealan izbor za one koji imaju problema sa zglobovima.


Za one koji ipak preferiraju vježbanje izvan kuće, uz Xplorer Bluetooth slušalice sigurni smo da će rezultati treninga biti puno bolji. Zašto? Glazba može biti izvrstan motivator za ostvarivanje boljih rezultata, posebno ako prilagodiš svoju playlistu specifičnoj vrsti treninga. U našoj ponudi možeš birati između Bluetooth slušalice BQ50 i BQ70. Uz obje vrste možeš biti siguran da će slušalice ostati na mjestu bez obzira na vrstu treninga. S obzirom na to da baterija u oba slučaja traje od 4-5 sati, možeš biti siguran da će izdržati i cijel trening.


Onda, pridružiš nam se na treningu?