xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Vježbanje uz eliptični trenažer IE 500

15. veljače 2019. 08:53:58 CET

Xplorer IE 500 eliptični je trenažer koji se može koristiti u komercijalne svrhe zahvaljujući čvrstoći i dugotrajnosti.


IE 500 omogućuje kompletan trening cijelog tijela. Odličan je za poboljšanje kondicije te brzo skidanje viška kila. Idealan izbor za dolazak u top formu.


S obzirom na to da imitira prirodno kretanje ljudskog tijela kroz izvođenje jedne vježbe i pokreta te aktivira sve veće mišićne skupine, eliptični trenažer je idealan rekvizit za vježbanje kod kuće.


IE 500 eliminira opterećenje za zglobove i ligamente jer su noge tijekom treninga cijelo vrijeme na platformi. Opterećenje zglobova i ligamenata je time svedeno na minimum, što je idealan izbor za one koji imaju problema sa zglobovima.


Čvrsta konstrukcija razlog je zašto će trenažer „trpjeti“ jako puno tvojih trening, a njegova nosivost je 150 kg.


Sprava nudi 15 (HRC, hill, HIIT, fat burn...) podesivih programa. Svih 15 programa mogu se posebno konfigurirati prema potrebama korisnika. Svaki korisnik prije početka treninga unosi svoje parametre za točan prikaz potrošenih kalorija i za precizno izračunavanje fat burn i cardio zone. Podešavanje otpora funkcionira pomoću magnetno-indukcijskog sustava s velikim zamašnjakom od 14 kg, maksimalan otpor prema specifikacijama iznosi 300W dok smo testirajući došli i do 450W.


Osim standardnih programa, IE 500 je kompatibilan s iConsole+ aplikacijom koja čini trening još zabavnijim. iConsole+ aplikacija služi za simulaciju trčanja po terenima diljem svijeta koristeći Google StreetView i podatke o nagibu terena. Nakon biranja rute, na ekranu pametnog uređaja pojavljuje se ta ruta iz Google StreetView i tako dobiješ dojam da stvarno trčiš po toj odabranoj ruti bilo gdje u svijetu.


Spravu nije potrebno uključivati u utičnicu, ona sama generira potrebnu energiju tijekom vježbanja, a za funkciju računala koristi punjive baterije koje se pune tijekom treninga.