xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Medicinka je jedna od najjednostavnijih, najzabavnijih i najraznosvrsnijih sprava za vježbanje na svijetu. Također i jedna od najstarijih, postoje zapisi koji opisuju vježbe teškom loptom starji od tisuću godina. U tom dugom periodu razvile su se mnoge tehnike za vježbanje s medicinkom, dovoljno raznolike da s jednom medicinkom možete trenirati gotovo sve mišiće na tijelu. Medicinke su popularne u školama za vrijeme tjelesnog,između ostalog i zbog toga što pružaju priliku da se rade vježbe u paru.


U današnjem blogu ćemo predstaviti neke vježbe koje možete raditi sa svojim prijetaljima ili partnerima. Na ovaj način ćete se više zabaviti nego da vježbate sami i svakako ćete imati više motivacije da redovno vježbate.


1. Trbušnjaci

trbušnjaci s medicinkom



2. Ruski twist

sjedeći ruski twist



3. Stojeći twist

stojeći ruski twist



4. Bacanje iz prsa

bacanje iz prsa



5. Bacanje iz boka

bacanje iz boka



6. Iznad-ispod

iznad - ispod



7. Visoki i niski twist

visoki i niski ruski twist



8. Trbušnjaci s bacanjem

trbušnjaci s bacanjem



Sad kad znate što napraviti, brzo pronađite partnera ili partnericu i krenite vježbati. Ako vam zatreba oprema, Xplorer je tu za Vas :)