xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Igre za VR naočale

3. kolovoza 2018. 16:29:17 CEST

Za današnji blog odabrali smo nekoliko VR mobilnih igara za Android sustav. Sve što vam treba za igranje su smartphone i Xplorer VR naočale.



Minos Starfighter VR

Minos Starfighter VR je jedna od prvih kvalitetnih VR igara na Google Play trgovini. Igrica je svemirski shooter u kojem se igrač nalazi u kokpitu svemirskog broda s ciljem uništavanja neprijatelja koji dolaze sa svih strana. Igrica traje doslovno beskonačno, nema poseban storyline koji završava. S vremenim vas napadaju sve jači neprijatelji. Igrica je vrlo zabavna i ima vrlo naprednu grafiku s obzirom na mnoge druge VR igre.




Galaxy VR

Galaxy VR kombinira bitke u svemirskom brodu s FPS-om. U ovoj igri iskusit ćete različite vrste bitki protiv nprijatelja. Za razliku od ostalih igara, za igranje Galaxy-ja je potreban kontroler sa joystickom.Cijena igre je $2.49, ali postoji besplatna demo verzija.




Hardcode VR

Hardcode je jedan od najboljih VR shootera. Igrica se odvija u trećem licu, a kamera se kontrolira pokretom glave. Možete prelaziti single-player ili se okušati u online multiplayeru s vašim prijateljima. Ova igra zahtjeva kontroler sa joystickom da bi se mogla igrati, a u Play Storeu je potpuno besplatna s in-game kupovinom (upgrade i ostalo).


<

Proton Pulse

Proton pulse je, ukratko, nova generacija legendarne igre Pong. Cijela igra se kontrolira pokretima glave, grafika je vrlo futristička i samo iskustvo igranja je vrlo zabavno.




Wrong Voyage VR

Wrong voyage je hibrid između zagonetke, platformera i FPS-a. Vaš posao je istražiti neobićnu građevinu. Oružje služi za pomicanje platformi, a potrebno pažljivo se kretati jer postoje zamke. Igra je napravljena u retro stilu i podsjeća na N64 igre.