xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

VR naočale

16. ožujka 2018. 16:31:52 CET

U ovom blogu ću vam pisati o Xplorerovim VR naočalama i o njihovom korištenju.


Xplorer VR naočale rade skupa sa vašim pametnim telefonom da bi vam pružili doživljaj gledanja videa i igranja igrica u 360 stupnjeva.

Zaboravite na monitore, pomoću VR naočala možete gledati u bilo koji dio virtualnog svijeta u stvarnom vremenu. Dok koristimo VR naočale imamo puni doživljaj virtualne okoline koju smo prije odabrali na našoj VR konzoli. To znači da nam se okolina mjenja dok okrećemo glavu u raznim smjerovima.

Preko VR aplikacija možemo sudjelovati u raznim virtualnim aktivnostima : letenje avionom, bungee jumping,igranje igrica, simuliranje sportskih aktivnosti itd…


Instaliranje VR aplikacije je izrazito jednostavno, skinete jednu od brojnih VR aplikacija na vašem mobilnom telefonu i spremni ste za korištenje.

Zadnja stvar koju moramo napraviti je umetanje našeg mobitela u predviđeni prostor na VR naočalama. Ako ste željni novog adrenalinskog i virtualnog iskustva,onda su povoljne Xplorer AR naočale pravi izbor za vas.


Autor: Jakov Barić