xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xcalibur AR konzola

20. veljače 2019. 09:00:13 CET

Opet guglaš nove mogućnosti zabave? Tražite zabavne igre i avanture u kojima možeš uživati po pristupačnoj cijeni? Ne traži više jer danas predstavljamo Xplorer Xcalibur, AR konzolu. Što je AR konzola? Vjerujemo da već to znaš, ali ponovit ćemo još jednom za slučaj da ti je promaklo. Riječ je o konzoli koja se spaja na tvoj mobitel putem Bluetootha te omogućuje širenje stvarnosti. Uz Xcalibur možeš uživati u više od 20 različitih igara sa samo jednom aplikacijom? Najbolji dio priče? Konzola može biti tvoja za samo 90 kn! Tako je. Nema potrebe da bacaš lovu na neke skupocjene konzole koje koštaju više tisuća kuna. Za manje od 100 kuna uživaj u neograničenoj zabavi!


Prije nego počneš bilo što, morat ćeš staviti 3 x AA baterije u konzolu. Zatim, moraš preuzeti Super AR aplikaciju i upaliti Bluetooth na svom smartphoneu. Smartphone će se automatski povezati s konzolom. Kada se spoji, stavi telefon na držač telefona na konzoli i započni novu igru. Biraj između 20 različitih igara na aplikaciji. Naš izbor? Rušenje aviona.


Spomenuli smo kako AR konzola proširuje stvarnost. Na aplikaciji možeš birati specifične igrice koje se odvijaju u tvom okruženju, što samo igranje čini još zabavnijim.


I to je to. Sve spremno. Ostavljamo te uživanju u novim avanturama.