xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Bluetooth slušalice

13. veljače 2019. 09:09:38 CET

Želiš trenirati dok uživaš u omiljenoj glazbi koja te dodatno motivira? To i možeš uz Xplorer Bluetooth slušalice s kojima će trening postati mačji kašalj, a rezultati biti bolji nego prije. Još ako ih kombiniraš uz trening na našem trenažeru IE 500, kud ćeš bolje.


U našoj ponudi možeš birati između tri tipa slušalica, BQ40, BQ50 i BQ70. Za funkcioniranje sva tri modela, potrebno je gumb u sredini držati 5 sekundi. Nakon toga su spremne za uparivanje s mobitelom. Na mobitelu se uključi Bluetooth i jednostavno upari sa slušalicama. Spremne su za korištenje.


BQ40 Slušalice su in-ear tipa, ali nisu kanalne kao BQ 50 i BQ 70, što ih čini ugodnima za dugotrajno korištenje. Veličina drivera od 10 mm i impedancija od 32 Ω omogućuju izrazito dobru kvalitetu zvuka. Slušalice imaju ugrađeni mikrofon koji omogućuje hands free razgovore i korištenje glasovnih komandi. Baterija traje 4 sata slušanja glazbe s maksimalnom glasnoćom što je za tako male slušalice odlično. Sama baterija se puni 1-2 sata.


BQ50 slušalice su također in-ear tipa, što znači da ulaze u uho i zbog toga su stabilnije i ne ispadaju dok izvodiš sportske aktivnosti. Veličina drivera od 10mm i impedancija od 32 Ω omogućuju odličnu kvalitetu zvuka. BQ50 kao i prethodni model dolaze s mikrofonom koji nam omogućuje hands-free razgovore i glasovne komande. Uz sve to BQ 50 slušalice su prilično izdržljive. U stand by modu traju 140 sati. Trajanje baterije pri razgovoru telefonom je 5 sati, dok je pri slušanju glazbe 4 sata. Vrijeme punjenja baterije je dva sata. Zahvaljujući odličnom dizajnu, nemaš više muke s raspetljavanjem slušalica. Žica od slušalica je kratka, a stražnja strana slušalica magnetna tako da slušalice možeš nositi oko vrata i kad ih ne koristiš.


BQ 70 su slušalice kanalnog tipa, atraktivnog sivo-crvenog dizajna. Povezane magnetom pa se mogu nositi oko vrata čak i kada se ne koriste. Slušalice se pale tako da se samo razmaknu jedna od druge. Imaju dodatni držač za uši što ti omogućuje bezbrižno uživanje u brojnim vanjskim aktivnostima kao što su planinarenje, trčanje, bicikliranje i druge sportske aktivnosti. Baterija im traje čak do 4.5 sati.


Sva tri modela Xplorer Bluetooth slušalica su izvrsne za sport. Tvoj izbor ostaje koji model odabrati.