xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Dash Cam Q2

21. siječnja 2019. 09:12:08 CET

Priča o dash kamerama započela je u Americi i Rusiji gdje su vozači postavljali kamere u automobile u svrhu snimanja svog puta. Nemal broj puta došlo je do slučajeva gdje se ljudi bacaju pod vozila kako bi dobili odštetu od nesreće. Kako bi se vozači osigurali od takvih situacija, odlučili su da je najbolji potez snimanje cijelog puta automobilom.


Xplorer dash kamera Q2 je izvrsna kamera snimke FHD rezolucije od 1920 × 1080 koja ima i ugrađeni G-senzor. Pregledan LCD zaslon od 2,45" olakšava korištenje tijekom vožnje. Lako ju je koristiti i instalirati. Uz Full HD rezoluciju snimanja, vrlo lako možete s kamere pročitati registarske pločeice i druge slične podatke u slučaju nesreće s kamere.


Dash kamera namijenjena je svima koji žele izbjeći potencijalne neugodnosti tijekom vožnje. S obzirom na užurbani način života, dolazi nažalost i do sve više automobilskih nesreća na putu. Ako želiš imati sigurniju vožnju i želiš zabilježiti svaki trenutak sa svog puta, Xplorer dash kamera pravi je izbor za tebe. I ne brini, korištenje kamere u automobilu je dozvoljeno, sve dok ne objavljuješ javno snimke s puta.