xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Outlet - Najpovoljnija ponuda hoverboarda

1. travnja 2019. 11:26:26 CEST

Tek se učiš vožnji hoverboarda ili već znaš izvest par trikova? Tražiš hoverboard povoljan za svoj džep? Ne trebaš tražiti više jer smo pripremili outlet ponudu hoverboarda i hovershoesa koju nećeš moći odbiti.


Xplorer Hoverboard City black 6"


City black model hoverboarda stvoren je za laganu gradsku vožnju. 6“ kotači prilagođeni su vožnji po ravnijem terenu. Ovaj početni model odlikuje brzina vožnje do 10 km/h te mogućnost prelaska do 20 km s jednim punjenjem. LED svjetla plave boje čine ga idealnim za noćnu vožnju. Zahvaljujući manjoj kilaži od ostalih modela, izuzetno je pogodan za prenošenje. Nosivost? 120 kg.


Xplorer hoverboard City 6,5" camouflage green


Camouflage green model ima gotovo pa jednake karakteristike kao City black model, s tim da su kotači nešto veći u ovom slučaju. Super je izbor za sve koji vole biti drugačiji jer ima specifičan dizajn koji odskače od svakodnevnice. Također ide do 10 km/h, što je sasvim dovoljno za neku laganu vožnju po gradu ili za odlazak na druženje s ekipom.


Xplorer Hovershoes Dancer


Novitet u svijetu hoverboarda i nešto što premašuje sva očekivanja. Hovershoes dolaze u obliku odvojenih kotača s kojima je u početku mnogima teže održati balans, ali zato kad uhvatiš ravnotežu - nema stajanja! Adrenalinska zabava na dva kotača nudi znatno veću fleksibilnost kod izvođenja različitih pokreta i trikova. Uz to su lagane za transport pa ih možeš furati gdje god da kreneš.


Sve navedeno možeš potražiti na našem web shopu po cijeni od 999 kn! Što čekaš?