xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Akcijska kamera Xplorer X1

12. veljače 2018. 11:00:39 CET kamera, x1,

Xplorer X1 akcijska kamera je namijenjena za one avanturiste i one koji vole snimati svoje outdoor i sportske aktivnosti.


Ova mala kamera je dizajnirana da izdrži i najekstremnije uvjete, otporna je na vibracije, padove i vodu do 30 metara dubine. Dolazi s vodootpornim kućištem (koje služi i za dodatnu zaštitu od mehaničkih oštećenja) i brojnima nastavcima i držačim što vam omogućava da ju pričvrstite za bilo što (kaciga, bicikl, stup, zid, staklo...). Kamera ima dva ugrađena displaya, prednji pokazuje informacije kao vrijeme sniamnja i način rada, a stražnji veliki touchscreen služi kao live view i korisničko sučelje.


Foto i video:

X1 snima nativno u 4K rezoluciji 30fps, a može i Full HD 60 fps i HD 120 fps slow-motion. U sve tri rezolucije se nude tri kuta snimanja: 120*, 150* i 170* što je tipično za high-end akcijske kamere. Osim standardnog snimanja, nudi se i timelapse snimanje što je odlično za stvaranje ubrzanih snimki npr. kretnje oblaka, promet, topljenje leda... Još jedna izvrsna funkcija je mogućnost snimanja po noći zahvaljujući Starlight night vision tehnologiji, noćne snimke su pune boja, a digitalni šum je gotovo nepostojan za razliku od ostalih kamera koje za noćno snimanje moraju koristiti visoku ISO osjetljivost što rezultira u gotovo neiskoristivim snimkama.



Za sve vas koji volite avanturu, svakako vam preporučamo Xplorer X1 akcijsku kameru.


Autor: Martin Matešić