xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Xplorer Harley - električni skuter

17. prosinca 2018. 10:38:10 CET

Koliko smo samo imali upita kad ćemo dobiti električne skutere. S obzirom kako ste ih željno iščekivali, s ponosom predstavljamo prvu električnu zvijer iz budućeg Xplorer svijeta električnih skutera s koje nećeš moći skinuti ruke.


Xplorer Harley električni je skuter uz koji ćeš postati glavna faca na cesti. Čvrsta i stabilna konstrukcija uz nevjerojatan motor jačine 1200 W učinit će tvoju sljedeću vožnju sigurnim i nezaboravnim iskustvom. Brzina do 40 km/h bit će idealno rješenje za vožnju po gradu, ali i za izlete po prirodi. Zahvaljujući širokim gumama, Harley ide bez problema po svim stazama. Jedno punjenje bit će dovoljno za 35-40 km uživanja u avanturističkoj vožnji.


S Xplorer električnim skuterima konačno je došlo vrijeme da zaboraviš na stare, klasične oblike prijevoza. Zašto bi više sjedao za volan i stresirao se u vožnji? Nema potrebe. Dođi do nekog od naših električnih skutera i uživaj u lagodnoj vožnji uz dozu adrenalina zbog čega nećeš htjeti pustiti skuter iz ruku.


Razbij rutinu, pobjegni od dosade i biraj novi oblik prijevoza uz Xplorer Harley električni skuter.