xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Kiša i loše vrijeme kvare ti raspoloženje? Nemaš kabanicu pa ne ideš na bicikl, a i ne možeš uživati potpuno u vožnji hoverboarda, osim ako ga ne voziš doma. Nemaš brige jer je zabava sigurna uz AR konzole - konzole proširene stvarnosti! Ne moraš više trošiti stotine kuna na skupe konzole jer AR konzola može biti tvoja za 59,00 kn! Upravo tako. A što je još bolje - više od 20 različitih igara proširene stvarnosti dostupne su ti samo s jednom aplikacijom.


Ako biraš naš bazni model Crossfire ili nešto drugačiji Xcalibur, preuzet ćeš Super AR aplikaciju. Za nešto naprednije konzole poput Protona ili Blastera, tu je AR Gun aplikacija. Zašto su Proton i Blaster naprednije igraće konzole? Zahvaljujući dodatnom joysticku, moći ćeš lakše mijenjati municiju, bolje zoomirati i lakše se kretati u prostoru.


Iako se čini da su AR konzole proširene stvarnosti namijenjene za igru djeci, cijela obitelj može uživati u njima. Činjenica je da klinci previše vremena provode pred pametnim telefonima, ali uz igraće konzole potičemo i njihovo kretanje i razvoj motoričkih sposobnosti. Ako se cijela obitelj uključi u igranje, tek onda počinje prava zabava.