xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Zelena vožnja uz Green City električni romobil

30. siječnja 2019. 12:27:07 CET

Prošli tjedan smo predstavili naš novi model električnog romobila, Green City. Kao što su mnogi od vas primijetili, Green City ima crvene kotače i nema ništa zeleno na sebi. Jesmo mi na ludim gljivama ili ipak ima smisla to što pričamo? Jednostavno je - kao i svi modeli električnih romobila, Green City ekološki je potpuno prihvatljiv oblik prijevoza, što ga čini zelenim i onda kad on to nije. Mind blown. Električni romobil je osmišljen kao jednostavno električno prijevozno sredstvo za gradski prijevoz, čime se izbjegavaju kolone i gužve. Posljedica? Manje stresa i više spavanja jer ne trebaš gubit sate na parking. Sve što čovjek može poželjeti. Skoro. E-romobil je lagan i sklopiv tako da ga možeš ponijeti gdje god pođeš, bilo do posla ili dućana.


Zašto su električni romobili bili najpopularniji oblik prijevoza u 2018.? Zbog svoje održivosti, ekonomičnosti i zahvaljujući tome što ne dovode do onečišćenja prirodne sredine. I ne samo da doprinosi očuvanju prirode. Uz električni romobil i ti ćeš sigurno više uživati u vožnji. Znaš koliko su naporne gužve u tramvajima ili autobusima i kako nikad nema zraka u njima. Iako se slažemo da je i javni prijevoz bolji izbor od automobila, električni romobil je trenutno najbolja moguća opcija za gradsku vožnju.


Kako bi električne romobile učinili svima dostupnima, novi Green City model može biti tvoj za samo 2.499 kn. Ako uzmeš u obzir mjesečnu cijenu karte za javni prijevoz ili cijenu goriva za koju ćeš ići svakodnevno do posla, računica je u ovom slučaju poprilično jednostavna. Električni romobil možeš uzeti i na rate, tako da na nekoj godišnjoj razini ovu cijenu nećeš ni osjetiti, ali ćeš se sigurno osjećati puno bolje i puno ćeš brže stizati gdje god pođeš.


Zahvaljujući tome što teži samo 9 kg, Green City je izuzetno lagan za prenošenje. Kotači od 6,5" s punim gumama uz prednji amortizer omogućuju izrazito sigurnu vožnju čak i po neravnom terenu ili makadamu. Green City je električni romobil za sve generacije i zato potraži više informacija o njemu na našem webu ili kod nekog od naših partnera.