xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Električni romobil Xplorer ZOOM V2

13. ožujka 2018. 15:42:36 CET

U ovom blogu predstavit ću vam naš najlakši električni romobil, Xplorer ZOOM V2.


Ovaj mali romobil je osmišljen da bude malen, lagan i snažan. Za razliku od prijašnje verzije ZOOM-a novi ZOOM ima 5,5“ kotače, prednji amortizer, nogar, stražnje svijetlo i jaču Samsung bateriju (6,6Ah) koja omogućava domet od 20 km. Maksimalna brzina ovog modela je 20 km/h što je sasvim dovoljno za gradsku vožnju.


S ZOOM V2 romobilom ćete svakako izbjeći gužvu bez obzira vozite li se od kuće do posla ili u kombinaciji s gradskim prijevozom, svakako ćete uštedjeti na vremenu, ali i na gorivu. Romobil je vrlo malen kada se sklopi tako da ga bez problema možete ponijeti na posao i staviti na punjenje.


5,5“ kotači se čine vrlo malima, ali dovoljno su veliki za vožnju po neravnom asfaltu, a prednji amortizer smanjuje podrhtavanja i čini vožnju ugodnijom. Prelazak preko rubnjaka je vrlo jednostavan, samo lagano skočite s romobilom kako se ne biste morali zaustavljati i dizati romobil na pločnik.


Bez obzira treba li vam malo i lagano prijevozno sredstvo do posla, škole ili samo želite unijeti malo zabave u vašu svakodnevicu, Xplorer ZOOM V2 je iealno rješenje za vas.


Autor: Martin Matešić