xplorerlife.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranica xplorerlife.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranica xplorerlife.hr kliknite na gumb "Razumijem".
Razumijem

Tražiš povoljan električni romobil s dobrim specifikacijama? Pripremaš se na duže vožnje i želiš e-romobil na kojeg možeš računati u svakoj situaciji? Na našem webu čeka te vrhunska ponuda uz koju možeš uštedjeti nevjerojatnih 1000 kn. Potraži Cherokee V2, novu generaciju romobila, dodaj ga u košaricu, upiši kupon AKCIJA1000 i sačuvaj 1000 kn u svom džepu.


Redovna cijena ovog modela e-romobila je 4.499, a uz ovu ponudu ti ga dobiješ za 3.499. Romobil je opremljen motorom snage 300W, uz što postiže brzinu do 25 km/h. Idealan je za duge staze jer uz jedno punjenje može prijeći i do 30 km. Uz Cheroee V2 dolaze LED svjetla, kao i zvonce. Sklopiv je kao i drugi Xplorer modeli tako da ga možeš strpati u prtljažnik i voziti svugdje sa sobom.


Električni romobili vrhunsko su rješenje za izbjegavanje gradskih gužvi. Naravno, savjetujemo dodatan oprez prilikom vožnje. Vodi računa o ostalim sudionicima u prometu, posebno o pješacima ili biciklistima ako se voziš po pločniku. Kad silaziš na kolnik, obratni dodatnu pažnju i na automobile. Preporučujemo i nošenje kacige za dodatnu zaštitu, kao i reflektirajući prsluk u slučaju noćne vožnje.


Biraj alternativan i pametniji način prijevoza i iskoristi ovu ponudu već danas. Garancija je 2 godine, a dostava besplatna. Što čekaš?